Home Lifestyle ZIEN: ‘Dance As One’-presentatoren Niels Destadsbader en Nicolette van Dam leren elkaar...

ZIEN: ‘Dance As One’-presentatoren Niels Destadsbader en Nicolette van Dam leren elkaar beter kennen

Nicolette: 'Ik vind Niels heel geestig, maar ik versta niet de helft van wat hij zegt.'

©VTM

Jaaaa, vanavond is het eindelijk zover: de eerste aflevering van het nieuwe dansprogramma ‘Dance As One’ komt op tv. De twee presentatoren van dienst, Niels Destadsbader en Nicolette van Dam, leren elkaar alvast al een beetje beter kennen.

Dansliefhebbers worden dit najaar verwend met maar liefst twee programma’s. Op VIER is ‘Dancing with the Stars’ – waarin BV’s hun beste moves bovenhalen – al een paar weken bezig, en vanavond start de allereerste aflevering van ‘Dance As One’. Daarin nemen Belgische en Nederlandse dansgroepen het tegen elkaar op in spectaculaire battles. De bedoeling is om een eigen fantastische choreografie te maken en zo synchroon mogelijk te bewegen.

Spannend

De winnaar van deze Vlaamse versie van ‘America’s Best Dance Crew’ gaat naar huis met maar liefst 50.000 euro. Het belooft dus heel spannend te worden! Om de show in goede banen te leiden, zijn Niels Destadsbader en Nicolette van Dam van de partij. De twee presentatoren leerden elkaar iets beter kennen aan de hand van een aantal snelle vraagjes.

Ze proberen elkaars accent na te doen, en we moeten eerlijk toegeven dat Nicolette kan doorgaan voor een rasechte Vlaamse! Op de vraag ‘Wat vind jij het leukst aan Nederland?’ antwoordt Niels, charmant as always: ‘Nicolette van Dam’. En daarmee zijn de eerste puntjes gescoord.

Koen Wauters

Nicolette moet op haar beurt zeggen wat zij het tofste vindt aan Niels. ‘Je bent heel geestig, al versta ik niet de helft van wat je zegt’, lacht de Hollandse. Niels’ favoriete woord uit de Nederlandse taal is ‘lekker’, inclusief de sappige Nederlandse tongval. ‘Bij ons zijn er maar twee dingen lekker: eten en een mooie vrouw’, lacht Niels. ‘Als jij dan zegt: “Hoe gaat het, lekker?”, beschouw ik dat als een compliment.’

Toch is Niels niet de favoriete Belgische artiest van Nicolette. ‘Dat is Koen Wauters‘, zegt ze vastbesloten en tot grote spijt van Niels. De sfeer zit er na het bekijken van dit filmpje sowieso al goed in. Nu maar hopen dat de deelnemende danscrews de temperatuur nog een aantal graden doen stijgen!

Het gaat er 'geestig' aan toe achter de schermen van Dance As One

Hallo luitjes! ? Het gaat er alvast geestig aan toe tussen Nicolette van Dam en Niels Destadsbader.?

Posted by Dance As One on Tuesday, October 30, 2018


Lees ook: