Home Lifestyle CUTE: Lovebox is de liefste uitvinding ooit

CUTE: Lovebox is de liefste uitvinding ooit

Het perfecte kerstcadeau voor je lief! ❤️

Liefde komt in een klein formaat deze kerst, want wij hebben het perfecte cadeau gevonden! Met Lovebox kan je lieve berichtjes sturen via een app en een klein doosje. Je kan het vergelijken met de moderne versie van een liefdesbrief.

Wie denkt dat in de tijd van postduiven en liefdesbrieven een relatie romantischer was, heeft het mooi mis. Lovebox toont dat je digitale snufjes kan inzetten om liefde te verspreiden.

Hoe werkt Lovebox?

Lovebox bestaat uit de combinatie van een app en een klein houten doosje met een hartje.

Je stuurt via de app een bericht, dat de houder van het doosje ontvangt. Het klein hartje op de doos blijft draaien tot je de doos opent om het bericht te lezen.

Met het doosje kan je ook communiceren naar de app. Wanneer je aan het hartje draait, krijgt de persoon met de app een heleboel hartjes op zijn scherm.

Is dit niet de schattigste manier ooit om iemand te laten weten dat je aan hem denkt?

Lovebox is een uitvinding van een man uit Parijs, die het had gemaakt voor zijn vriendin. Hij lanceerde een oproep op Kickstarter om € 50.000 in te zamelen voor zijn project, maar de mensen waren zo gecharmeerd door het kleine doosje, dat Lovebox al meer dan € 150.000 heeft ingezameld.

Wij weten wat we willen onder onze kerstboom!

Lees ook: