Home Lifestyle Courteney Cox toont in Instagramfilmpje dat ze ook in het echte leven...

Courteney Cox toont in Instagramfilmpje dat ze ook in het echte leven veel op Monica lijkt

De actrice heeft een specifiek trekje gemeen met haar 'Friends'-personage.

courteney cox Monica
© getty

Als acteurs of actrices jarenlang dezelfde rol spelen, blijft dat personage een beetje aan hen ‘plakken’. Courteney Cox toont in een grappig Instagramfilmpje dat ze eigenlijk heel wat gemeen heeft met Monica, de iconische rol die ze vertolkte in ‘Friends’.

We wachten vol ongeduld op de ‘Friends’-reünie die er bijna aankomt! Ondertussen is het misschien tof om jezelf eens af te vragen op welke van de zes vrienden jij het meeste lijkt: Ross, Chandler, Joey, Rachel, Phoebe of Monica? Courteney Cox (56), die tien seizoen lang in de huid kroop van die laatste, toont in een Instagramfilmpje dat ze haar personage na al die jaren toch maar moeilijk kan loslaten.

Organisatorische skills on point

De actrice die in het echte leven blijkbaar veel gemeen heeft met Monica Geller zegt dat ze een Monica is, zonder letterlijk te zeggen dat ze een Monica is. Dat doet ze door haar tot in de puntjes georganiseerde en propere kasten te tonen in een video. Zo liggen al haar keukentools netjes op hun plaats en heeft ze een kruidenkast waarin elke specerij in eenzelfde potje zit met daarop een duidelijk etiketje. ‘Ik weet het’, eindigt ze het korte filmpje.

Doet dit een belletje rinkelen bij jou? Goed, want ze daagt haar volgers uit om hetzelfde te doen. ‘Ben ik de enige?’, vraagt ze zich af in het onderschrift. Het officiële ‘Friends’-account reageerde met drie hartjes. Ook andere celebs zijn fan van haar organisatorische skills. Zo reageerde Sarah Hyland al lachend: ‘Ik had een orgasme toen die lade openging’. Andere fans zeggen dan weer dat dit bewijst dat Courteney geboren was om de rol van Monica te spelen. Het enige wat wij daarop kunnen zeggen, is: AMEN!

Lees ook: