Home Lifestyle HEAVEN: je kan binnenkort 8 dagen lang op chocoladecruise in Europa

HEAVEN: je kan binnenkort 8 dagen lang op chocoladecruise in Europa

Chocoholics, unite!

chocoladecruise
© Getty

Overnachten op een cruiseschip is op zich al een hele belevenis (lees: Titanic, remember?!), maar het kan volgens de maatschappij Costa Cruises nóg spectaculairder. Vanaf volgend jaar bieden zij namelijk een chocoladecruise aan! Of ook Willy Wonka zal meevaren is nog niet geweten.

De chocoladecruise komt er niet zomaar: elk jaar vindt in de Italiaanse stad Perugia het ‘Eurochocolate’ plaats, een gigantische internationale beurs die volledig in het teken staat van ons favoriete tussendoortje: chocolade. Volgend jaar slaan de organisatoren van de beurs de handen voor het eerst in elkaar met de Italiaanse rederij Costa Cruises.

Chocococktails

Het thema van de cruise? Chocolade, tiens! Je kan op het schip verschillende workshops volgen, les krijgen van Europa’s beste chocolatiers, de shows van de befaamde foodbloger Sonia Peronaci bijwonen én een gigantisch standbeeld uit chocolade bewonderen. Bovendien krijg je er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds enkele zoete en verrassende menu’s mét zogenaamde chocococktails voorgeschoteld.

Het schip zal voor het eerst uitvaren op 17 april in Civitavecchia en zal in totaal acht dagen rondvaren. Tijdens de tocht vaart het langs echte Europese pareltjes, waaronder Malta, Catania, Barcelona en Palma de Mallorca. Of het bij een eenmalige stunt blijft, is nog niet geweten en we vrezen dat ook Willy Wonka en Charlie Bucket niet zullen meevaren. Voor acht dagen vaar- en chocoladeplezier op de boot betaal je – hou je vast – zo’n € 990. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.