Home Lifestyle Food ZIEN: Chiara Ferragni ontwerpt prachtige fles voor Evian

ZIEN: Chiara Ferragni ontwerpt prachtige fles voor Evian

De limited edition waterfles kan je hergebruiken als een mooie vaas!

© Instagram: @evianwater

Onze feesttafel wordt extra speciaal deze Kerst, dankzij de prachtige limited edition flessen van Evian ontworpen door niemand minder dan fashion’s darling Chiara Ferragni.

Na grote namen als Kenzo Takada, Christian Lacroix, Paul Smith en Jean Paul Gaultier, heeft Evian nu ook ‘s werelds populairste modeblogster Chiara Ferragni weten te strikken voor het ontwerpen van een limited edition waterfles.

De modeblogster past met haar speelse stijl perfect in het plaatje van Evian en onder het motto ‘Live young’. Voor de Evian x CHIARA FERRAGNI collab werd het herkenbare logo van de Italiaanse it-girl verwerkt in de flessen, vergezeld met blauwe hartjes, sterren en drie bergtoppen die de Franse Alpen symboliseren.

Wij zijn alvast fan van de leuke flessen, die ongetwijfeld een extra touch zullen geven aan onze gedekte tafel tijdens de feestdagen. Bovendien kan de glazen fles ook dienen als een leuke vaas.

De Evian x CHIARA FERRAGNI Limited Edition komt op de Belgische markt in glazen flessen (75 cl) en is uitsluitend online verkrijgbaar bij Delhaize.

Lees ook: