Home FASHION & BEAUTY Fashion LOVE: de nieuwe collab van Vans zijn de meest girly schoenen die...

LOVE: de nieuwe collab van Vans zijn de meest girly schoenen die we ooit hebben gezien

En ze vliegen razendsnel over de toonbank!

© Vans

We zijn amper hersteld van de samenwerking tussen Vans en Karl Lagerfeld, en het legendarische schoenenmerk staat al klaar met een nieuwe collab. Haal je portefeuille alvast boven, want ook deze creatie is een topper van formaat!

Geen volledige collectie deze keer, maar een collab voor één paar schoenen. Vans liet de iconische instappers met dambordpatroon onder handen nemen door Lirika Matoshi, wat resulteerde in de meest meisjesachtige versie van Vans die je je kunt inbeelden.

Wat als een zeemeermin opeens benen zou groeien en ontwerpster worden? Dat is in het kort hoe je Lirika Matoshi kunt omschrijven. De jonge ontwerpster uit Kosovo is nog maar 20 jaar oud, maar heeft het met haar fleurige creaties al geschopt tot Paris Fashion Week. Haar signature visnetkousen met bloemen zijn ook een enorme hit op Instagram.

•Beneath the Sea• #details #lirikamatoshi #madeinnyc

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on

Vans x Lirika Matoshi

De jonge ontwerpster deelde dolgelukkig onderstaande aankondiging op Instagram van haar creatie voor Vans. Zoals je kunt zien, heeft ze de klassieke instappers met dambordpatroon voorzien van een flinke portie glitter & glamour door haar herkenbare bloemen toe te voegen. De versierde schoenen bestaan in twee versies, met en zonder platformzool (wat overigens een groeiende trend is).

Wil je ook een paar van de oogverblindende schoenen in huis halen? Dat kan hier, exclusief op de website van Free People, maar je moet wel bereid zijn € 182,60 te betalen voor de unieke collab.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.