Home Lifestyle Food Chez Claire opent pop-up op Brussels Airport

Chez Claire opent pop-up op Brussels Airport

Start je vakantie met een overheerlijk pateeke.

© Instagram @chezclaire.be

Bij Chez Claire in Antwerpen en Gent kan je smullen van heerlijke haute éclairs, ons favoriete pateeke in een nieuw jasje. Vanaf midden december openen ze een winkel op de luchthaven in Zaventem.

De laatste jaren is het heel hip om traditionele lekkernijen een moderne invulling te geven. Zo eten we geen simpele chocolade donut van de plaatselijke bakker meer, maar eentje met een verrassende topping zoals cappuccino en een vingeraflikkende vulling zoals rijstpap. Hotdogs werden plots haute dogs en ook éclairkes kregen een nieuw, fancy jasje aangemeten.

Die laatste kan je proeven bij Chez Claire dat dit jaar twee vestigingen opende. Eentje op de Kouter in hartje Gent en een in de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen. Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau, de mannen achter dit succesvolle én vooral heerlijke concept, willen hun lekkernij nu bekend maken over de hele wereld. Daarom openen ze op de luchthaven, waar dagelijks honderden nationaliteiten de revue passeren, een nieuwe winkel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vanaf 15 december vind je hun pop-up aan gate A43 op Brussels Airport in Zaventem. Start je vakantie op een goede manier door een zalig pateeke te verorberen. We zijn er zeker van dat ook Spanjaarden, Japanners, Amerikanen, Zweden en tal van reizigers uit andere landen dol zullen zijn op deze haute éclairs.

#chezclairport

Dries en Yuri zijn alleszins dolenthousiast met de nieuwe winkel en riepen zelfs de toepasselijke nieuwe hashtag #chezclairport in het leven. Ze willen de internationale toer opgaan, en hopen binnenkort winkels te openen in heel wat andere Europese luchthavens.

Lekkerbekken die niet in de buurt van Gent of Antwerpen wonen, en die niet van plan zijn om de komende maanden een vliegtuig te pakken, moeten niet treuren. Klanten uit heel de Benelux kunnen de éclairs vanaf half december hier ook online bestellen en gewoon aan huis laten leveren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: