Home Lifestyle CHECKLIST: zo overleef je 4 dagen Rock Werchter

CHECKLIST: zo overleef je 4 dagen Rock Werchter

Deze items mag je zeker niet vergeten in te pakken.

Trek jij vanaf morgen richting de wei van Rock Werchter voor een stevige dosis festivalplezier? Check dan zeker eerst even onderstaand inpaklijstje, want in al je enthousiasme durf je weleens iets te vergeten. En zeg nu zelf: niets is zo hatelijk als aankomen op de camping terwijl de oplader van je gsm nog op de keukentafel ligt, toch?

1. Als je vier dagen op de camping blijft, is het allerbelangrijkste je tent. Ga voor een waterdicht exemplaar dat makkelijk te monteren is. Breng ook een herkenningspunt aan, want je bent heus niet de enige met een kakigroene tent.

2. Nog zo’n essentieel item is een luchtmatras. Je wil natuurlijk vier dagen kunnen genieten, maar als je na twee slapeloze nachten met een rugpijn vanjewelste rondloopt, is de festivalfun er al snel af.

3. Overdag mag het misschien wel bakken en braden zijn, maar ’s nachts kan het in je tent al snel fris worden. Neem daarom ook zeker een slaapzak mee.

Bag Sleeping GIF - Find & Share on GIPHY

4. Zeker gezien de weersomstandigheden neem je maar beter een koeltas mee. Niemand drinkt graag warme pintjes, toch?

5. Als je ’s avonds je tent aan het zoeken bent, is een zaklamp geen overbodige luxe. Voor je het weet, trap je ergens in of struikel je over een verdwaalde festivalganger die zijn tent niet meer vond en nu in het midden van de camping zijn roes aan het uitslapen is.

6. Hoe neem je dat alles nu precies mee? Trek niet je grootste handtas uit de kast, maar neem een trekkersrugzak mee. Zo is al het gewicht evenredig verdeeld en krijg je geen last van je schouders of rug.

7. Zonnecrème is een must nu de weergoden tropische temperaturen voorspeld hebben, maar voor de zekerheid neem je best nog een regenjas en aangepast schoeisel mee. We wonen nog steeds in België, natuurlijk…

Tv Land Sunscreen GIF by YoungerTV - Find & Share on GIPHY

8.Als je ons artikel over festivalkapsels gelezen hebt, weet je dat een petje een must is. Het beschermt je hoofd niet alleen tegen de zon, je kan er ook je vette lokken mee verbergen. Nu we het toch over kapsels hebben: steek je ook een bus droogshampoo in je rugzak.

9. Oordopjes mag je ook zeker niet vergeten. Niet alleen voor de luide muziek, maar ook om ongewenste campinggeluiden buiten te houden.

10. Neem zeker ook vochtige doekjes of antibacteriële handgel mee. Bacteriën zijn immers overal op zo’n event!

11. Op een festival wil je natuurlijk ook herinneringen maken. De batterij van je smartphone is dan ook snel leeg door de vele selfies en filmpjes van je favoriete artiest. Een externe gsm-oplader is dus geen overbodige luxe.

12. Nurofen. Geen verdere uitleg nodig.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.