Home Lifestyle BELUISTER: cast van ‘Familie’ komt met eigen quarantainelied ‘Als we weer samen...

BELUISTER: cast van ‘Familie’ komt met eigen quarantainelied ‘Als we weer samen zijn’

De bomma was alvast duidelijk: ‘blijf in uw kot!'

familie
© VTM

De opnames van ‘Familie’ liggen momenteel stil, maar dat wil niet zeggen dat de cast niet aan het werk is om hun fans te entertainen. Zo maakten ze samen een eigen quarantainelied om zo iedereen een hart onder de riem te steken.

Als basis koos de cast van ‘Familie’ voor hun eigen begingeneriek. Al werd de titel wel veranderd in ‘Als we weer samen zijn’ in plaats van ‘Als we samen zijn’. Ook kwamen de acteurs niet samen om de tekst in te zingen, maar deden ze dit vanuit hun eigen woonkamer. Het nummer werd voorgesteld door Kürt Rogiers, die deze ochtend samen met Q-dj Vincent Fierens een nieuwe uitzending van het liveprogramma ‘Blijf in uw kot!’ presenteerde.

Daarnaast bleef het niet bij alleen een nieuw nummer, want hun quarantainelied kreeg ook een bijpassende video. Het was trouwens Jo Hens (Niko) die de clip in elkaar gebokst heeft. ‘Het idee kwam van de hele cast’, vertelde Jo in “Blijf in uw kot!”. ‘We wilden absoluut iets doen en Kürt kwam met het idee om de generiek opnieuw in te zingen met een aangepaste tekst. Iedereen was meteen laaiend enthousiast.’

Lees ook: