Home Lifestyle Food Belgisch merk verkoopt unieke thee als ‘Never Ending Love’ en ‘Unicorn Sprinkles’

Belgisch merk verkoopt unieke thee als ‘Never Ending Love’ en ‘Unicorn Sprinkles’

Ook 'Dream Body' en 'Cold Chocolate' zitten in het assortiment.

Bestaat jouw theecollectie vooral uit weinig originele zakjes thee? Meet Cantata, het merk van de jonge Belgische onderneemster Michiko Vervisch, dat meer dan 200 soorten losse thee verkoopt via de website. Met namen als ‘Dream Body’, ‘Never Ending Love’ en ‘Unicorn Sprinkles’ – yep, met echte mini-eenhoorns! – waren wij meteen verkocht.

Heb je net die allerlaatste nieuwjaarsborrel achter de rug? Ben je helemaal klaar om je lichaam in februari te ontgiften tijdens Tournée Minérale, maar sta je niet te springen om dag in, dag uit water of saaie groene thee te drinken? Het Belgische koffie- en theemerk Cantata huist meer dan 200 soorten losse thee op zijn website. Die romige macaron of die overheerlijke kersttaart waar je nu alweer naar snakt? Cantata verkoopt ze in een kopje!

Unicorn tea

Zowel liefhebbers van witte, groene zwarte en oolongthee als zij die liever een fruit- of kruideninfusie drinken, kunnen rekenen op het Belgische merk van de jonge Michiko Vervisch. Zij vond het na enkele avonturiersjaren in Shangai hoog tijd dat er een kwalitatief paradijs voor koffie- en theefanaten naar België kwam, en dus opende ze al snel haar eigen zaak. ‘Thee en infusies zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten‘, vertelt Vervisch. ‘Het zijn ideale detoxpartners doordat ze afvalstoffen sneller uit je lichaam laten verdwijnen. Mijn absolute favoriet is Dream Body.’ Wij zijn dan weer vooral fan van Never Ending Love, met rozenblaadjes (perfect voor valentijn!). Unicorn Sprinkles, met schattige mini-eenhoorns, is dan weer de leukste melange voor unicorn lovers. Of kies jij voor ‘Cold Chocolate‘, een rooibosthee met chocolade?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.