Home Lifestyle Body Camila Cabello (24) post self-lovevideo die iedereen zou moeten zien

Camila Cabello (24) post self-lovevideo die iedereen zou moeten zien

'In een strijd verwikkeld zijn met je lichaam is zó last season.'

camila cabello
© getty

Self-love is the best love! En dat heeft ook Camila Cabello begrepen. Ze deelde een TikTok-video waarin ze vertelt dat ze houdt van haar lichaam, ook al heeft ze cellulitis, striemen en vetrolletjes.

Als er een video is die je vandaag, deze week of zelfs deze maand moet bekijken, dan is het de TikTok die Camila Cabello maakte nadat ze ging joggen in het park. De zangeres droeg een kort topje waardoor je haar buikje zag. ‘Ik trok mijn buik niet in, want ik was aan het sporten‘, aldus Camila die vervolgens haar buikje toont. ‘Ik was aan het lopen en aan het bestaan, zoals een normaal persoon die niet op elk moment van de dag haar buik intrekt!’

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Rondingen, cellulitis, striemen en vet

De vriendin van Shawn Mendes voelde zich eerst toch niet zo comfortabel bij het idee dat haar buik te zien was, maar ze kwam plots tot het besef dat ‘in een strijd verwikkeld zijn met je lijf zó last season is’. Amen! ‘Ik ben dankbaar voor dit lichaam dat ervoor zorgt dat ik allerlei dingen kan doen die ik wil doen.’

Ze projecteerde haar situatie vervolgens op die van alle vrouwen, en we zijn haar daar heel dankbaar voor. ‘We zijn echte vrouwen met rondingen, cellulitis, striemen en vet. We moeten daar trots op zijn!’ Daarna stak ze letterlijk een kleine lofzang af voor alle vrouwen door een zinnetje uit een liedje van Aretha Franklin te zingen: ‘giving him something he can feel’.

@camilacabelloi luv my body♬ original sound – Camila Cabello

Wij bekeken de video al zo’n twaalf keer en krijgen er maar geen genoeg van. Camila is vanaf nu ons spirit animal!

Lees ook: