Home Lifestyle Boer Gerard en Marijke uit ‘Boer zkt Vrouw’ zetten punt achter relatie

Boer Gerard en Marijke uit ‘Boer zkt Vrouw’ zetten punt achter relatie

'Het contact verwaterde almaar meer en we zijn te verschillend.'

boer Gerard en Marijke
© VTM

Boer Gerard en Marijke zorgden voor dé verrassing in het afgelopen seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’, want pas na de opnames werden ze een koppel. Helaas besloten de twee nu om een punt achter hun relatie te zetten.

Het vorige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ was qua kijkcijfers opnieuw een groot succes, maar op vlak van liefde was het helaas een tegenvaller. Er werd slechts één koppel gevormd, en dat zelfs ná de opnames. Boer Gerard (43) was de gelukkige, tot grote verbazing van de kijkers, want de man kende heel wat tegenslag tijdens de afleveringen. Niet één, maar twee vrouwen verlieten uit eigen wil zijn boerderij in Duitsland. Als de camera’s van zijn erf verdwenen waren, bleef Gerard sms’en met zijn favoriet Marijke (42) en de twee besloten het uiteindelijk toch een kans te geven.

Te veel verschillen

Helaas kwam aan dit mooie liedje toch een einde. Marijke liet aan Het Nieuwsblad weten dat ze vorige maand een punt achter hun relatie zetten. ‘Onze relatie is een stille dood gestorven’, aldus Marijke. ‘Het contact verwaterde almaar meer en we zijn te verschillend.’

Dat is net hetgeen wat Marijke ook in het begin wat tegenhield. Ze dacht tijdens het programma al dat hun karakters teveel uit elkaar liepen en besloot daarom de handdoek in de ring te gooien met een huilende boer Gerard als gevolg. Het zijn beelden die nu nog altijd op ons netvlies gebrand staan.

Van lovers naar vrienden

De toekomst zag er nochtans rooskleurig uit voor het stelletje. Gerard kwam voor de feestdagen speciaal terug naar België om kerst te vieren bij zijn ouders samen met Marijke. Zij zou niet veel later voor de eerste keer terugkeren naar de boerderij in Duitsland. Gelukkig gaan de twee als vrienden uit elkaar. ‘Ik wens hem alle geluk toe‘, aldus Marijke.

Ondertussen kijken wij al uit naar het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’! Begin maart begonnen de eerste opnames en An Lemmens had er zin in.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.