Home Lifestyle Boeken TIP: ‘When Life Gives You Lululemons’, het vervolg op de ‘The Devil...

TIP: ‘When Life Gives You Lululemons’, het vervolg op de ‘The Devil Wears Prada’, ligt nu in de winkel

Het ideale boek om mee te nemen op je volgende strandvakantie.

When Life
Instagram: lizcranelife

Vertrek jij binnenkort op vakantie en ben je nog op zoek naar een goed boek? Voeg dan snel ‘When Life Gives You Lululemons’, het vervolgverhaal op de ‘The Devil Wears Prada’, toe aan je winkelmandje. Het ideale boek om op het strand te lezen met een cocktail aan je zijde!

The Devils Wears Prada’ is na al die jaren nog steeds een van onze favoriete films. Een tweede film is er helaas nog niet gekomen, maar gelukkig heeft Lauren Weisberger wel een vervolgverhaal in boekvorm uitgebracht.

In ‘When Life Gives You Lululemons’ draait alles rond Emily, de assistente van Miranda Priestly.  Alleen werkt ze niet langer voor haar, maar verzorgt ze nu de public relations van verschillende celebrity’s. Ook heeft ze de grote stad achter zich gelaten (werd de stress je wat te veel, Em?) en vertoeft ze nu in Greenwich. Een van haar klanten? Dat is supermodel en senatorsvrouw Karolina Hartwell. Zij heeft Emily ingehuurd om haar reputatie weer op te krikken nadat ze betrapt werd op dronken rijden.

Nu al een bestseller

Dat het vervolgverhaal net zo’n succes zal worden zoals ‘The Devils Wears Prada’ is nu al overduidelijk. Na nog geen maand is het boek namelijk al een New York Times Bestseller. Ben jij dus net zoals ons erg benieuwd naar het nieuwe leven van Emily? Haal dan hier je eigen exemplaar in huis.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.