Home Lifestyle Boeken YES: Steffi Vertriest brengt binnen enkele maanden haar derde kookboek uit

YES: Steffi Vertriest brengt binnen enkele maanden haar derde kookboek uit

Leukste nieuws van vandaag!

Goed nieuws voor alle healthy foodies onder ons, want ‘Njam!’-gezicht Steffi Vertriest brengt binnen enkele maanden haar derde boek uit. In maart kwam alvast het tweede deel van de Gezonde Goesting uit en Steffi vraagt aan haar volgers op Instagram om nog een plekje vrij te maken in hun boekenkast.

Eet jij graag lekker, maar vooral ook gezond? Dan maak je maar beter een plekje vrij in je boekenkast. Foodblogster Steffi Vertriest brengt binnenkort haar derde boek uit. In maart 2017 bracht ze haar eerste boek De Gezonde Goesting uit en in maart 2018 bracht ze het vervolg Méér Gezonde Goesting uit.

Dat Steffi in oktober al een derde boek uitbrengt, kwam dus een beetje als een verrassing, maar wij kunnen alvast niet wachten. Gezonde receptjes heb je nooit genoeg, denken wij dan. Meer informatie is er voorlopig nog niet bekend, maar in de comments liet ze alvast weten dat het dit keer wel meer een ‘specialleke’ zal zijn. Wij zijn benieuwd!

Liefhebbers van haar recepten zullen dus nog een dikke maand geduld moeten hebben, maar met een beetje geluk is haar derde kookboek binnen enkele weken al in voorverkoop verkrijgbaar.

Beeld: Instagram: steffivertriest

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.