Home Lifestyle Boeken Ex-K3’tje Kathleen Aerts schrijft opnieuw een boek

Ex-K3’tje Kathleen Aerts schrijft opnieuw een boek

'Een gelijkenis met mijn dagelijks leven is niet uit te sluiten'

Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News
Het al acht jaar geleden dat Kathleen Aerts de populaire meidengroep K3 heeft verlaten. Onze wereld stortte toen in, maar de blondine heeft ondertussen niet stilgezeten. Ze werkte aan haar solocarrière, schreef een boek, verhuisde naar Zuid-Afrika en binnenkort ligt er een nieuw verhaal van haar in de winkel.

Kathleen Aerts schreef in 2015 haar allereerste boek met de titel 'Voor altijd mijn mama'. Het verhaal gaat over haar eigen mama die lijdt aan jongdementie. 'Naast het onverwachte succes was de mooiste bekroning dat mijn persoonlijk verhaal zoveel mensen kon raken en troost kon brengen', vertelt Kathleen aan Showbizzsite. De blondine zorgt nog steeds voor haar mama in het verre Zuid-Afrika.

'Lily en Max, in de wereld van oma'

Voor haar tweede boek schrijft Kathleen een verhaal door de ogen van kleinkinderen van mensen met jongdementie. Lewis en Jay – de twee kinderen van Kathleen – zien die ziekte elke dag bij hun oma en dat is niet altijd even gemakkelijk. Haar nieuwe boek krijgt de titel 'Lily en Max, in de wereld van oma' en gaat over twee fictieve karakters. 'Natuurlijk is een gelijkenis met mijn dagelijkse leven niet volledig uit te sluiten.' 

Kathleen is momenteel nog druk bezig met het verhaal. Ze hoopt dat haar tweede boek vanaf september 2017 in de winkelrekken zal liggen.

 

Lees ook: