Home Lifestyle Body Dit is blijkbaar dé makkelijkste manier om lichaamsvet te verbranden

Dit is blijkbaar dé makkelijkste manier om lichaamsvet te verbranden

Dat horen we graag!

Corbis
Een van de redenen waarom we niet graag fitnessen? Na twee minuten op de loopband zien we zo rood als en tomaat en loopt het zweet van ons lijf. Niet heel sexy, maar gelukkig bestaat er een veel makkelijkere manier om lichaamsvet te verbranden. Dat horen we graag!

Harley Pasternak, personal trainer van onder andere Kim Kardashian en Lady Gaga, zegt namelijk dat wandelen de beste manier is om lichaamsvet te verbranden. Natuurlijk verbrand je meer calorieën per minuut als je bijvoorbeeld gaat lopen, maar als je naar het resultaat kijkt, blijk je hierdoor juist minder vet te verliezen. Als je een vorm van cardio doet die minder intensief is, spreek je net je vetreserves aan.
 

Verder is er nog een andere reden waarom een intensieve work-out niet altijd het beste idee is. Na je sessie heb je namelijk meer honger. Als je achteraf meteen gaat snacken, heb je al die calorieën er voor niks uitgezweet.
 

Walk the walk

Blijkbaar wandelen we sowieso te weinig op een dag. Uit een onderzoek bijkt dat Amerikanen slechts 4000 stappen per dag zetten, maar als je echt gezond wil zijn, zou je minstens aan 10.000 stappen moeten komen.

Wil je graag een voorbeeld van eigen bodem? Kijk dan eens naar Sven Ornelis. Door regelmatig te gaan wandelen, is de radiopresentator enorm vermagerd. Maak dus snel een nieuwe playlist, schaf je een paar stapschoenen aan en start walking!
 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.