Home Lifestyle Body Dit bikinitrucje moet je proberen als je grote borsten hebt

Dit bikinitrucje moet je proberen als je grote borsten hebt

Vaarwel, nekpijn!

grote borsten
Instagram: THEASHLEYGRAHAM

Grote borsten zijn zowel een zegen als een vloek. Jij (en je lief!) zijn dol op je vrouwelijke vormen, maar tijdens het bikiniseizoen heb jij ze toch al een paar keer vervloekt. Een bikini vinden is een echte struggle en als je uiteindelijk een exemplaar gevonden hebt, krijg je toch nog last van nekpijn. Gelukkig heeft topmodel Ashley Graham een handige trucje waardoor jij binnenkort zonder zorgen kan zonnen. Bedank ons later maar!

Je vriendinnen met een kleinere cupmaat vinden zonder problemen een leuke bikini, maar jouw zoektocht naar een geschikt exemplaar verloopt vaak niet zo vlot. Je moet er vaak meer geld voor neerleggen en je kan tussen veel minder modellen kiezen. Het leven is oneerlijk, we know.

Het liefst van allemaal wil je gewoon een bikini die je in je nek kan knopen, maar door het gewicht van je borsten krijg je vaak last van nekpijn. En dat heb je nu niet bepaald nodig tijdens een rustgevende vakantie.

grote borsten

Gelukkig zijn bovenstaande problemen binnenkort verleden tijd, want topmodel Ashley Graham heeft dé oplossing voor ons gevonden. Ashley heeft het trucje opgepikt van Allison Kimmey en ze heeft het ook meteen uitgetest.

Het enige wat je moet doen, is je bikinibandjes op een andere manier knopen and that’s it! Het gewicht van je borsten is evenwichtig verdeeld en het ziet er nog eens leuk uit ook. Zo heb je geen last meer van pijn in je nek én kan je elke bikini kopen die je wil. Amen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.