Home Lifestyle Volgens Britten zijn BMW-rijders echt de meest onbeleefde bestuurders

Volgens Britten zijn BMW-rijders echt de meest onbeleefde bestuurders

Bestuurders van een Range Rover komen op de tweede plaats.

Een bevraging in Groot-Brittanië bevestigt het cliché: BMW-bestuurders zouden wel degelijk de meest onbeleefde en egoïstische zijn. Althans volgens meer dan de helft van de ondervraagden. Ook de chauffeur van een Range Rover zou volgens hen doorgaans niet zo’n heer zijn in het verkeer.

Naar aanleiding van een nieuw tv-programma organiseerde televisiezender Dave een poll bij 2000 Britten, met de vraag welke autobestuurders zij de meest onattente vinden. BMW-bestuurders waren volgens meer dan de helft van de ondervraagden (56%) de meest agressieve en egoïstische. Of dat al dan niet terecht is, laten we in het midden. Volgens de bevraging gaat het dan specifiek om de eigenaars van een BMW M3. De bestuurders van een Range Rover zijn volgens de Britten ook niet de vriendelijkste op de weg.

Andere wagens waarin volgens hen vaak onbeleefderiken achter het stuur zitten zijn de Audi TT, Mercedes-Benz C-Klasse en Ford Transit. Wij zijn best benieuwd of een Belgische poll hetzelfde resultaat zou opleveren. De volgende keer dat je een auto agressief met z’n lichten ziet flikkeren in je achteruitkijkspiegel, misschien toch eens op het merk letten?

En euh…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.