Home Lifestyle 8 tips voor een stomende stoeipartij in de auto

8 tips voor een stomende stoeipartij in de auto

Staat het ook op jouw lijstje?

Seks in de auto staat bij velen op het lijstje sinds die stomende scène tussen Jack en Rose in ‘Titanic’. Het klinkt spontaan en spannend, maar kan al snel verkeerd lopen. Kunnen jullie echt niet wachten tot je thuis bent? Hou dan rekening met de volgende tips voor je begint aan een stoeipartij op vier wielen.

1

Location location location

Het is bijna te vanzelfsprekend om aan te halen, maar zorg dat je goed geparkeerd staat. Bij voorkeur ‘s nacht, op een plekje waar amper mensen komen. Als betrapt worden en de bijkomende schaamte je niet overtuigen, laat dan het feit dat seks in het openbaar strafbaar is een goede motivatie zijn.

2

Krap

Tenzij je zoals Samantha in ‘Sex & the City’ van plan bent om seks te hebben op de motorkap van je auto, zijn er maar twee plaatsen mogelijk in de auto. De achterbank of het krappe bestuurderszitje, aan jou de keuze.

3

Kramp

Hier moet je zelfs niet aan twijfelen: verkrampte spieren vallen niet te voorkomen in dit scenario.

4

Leather, baby

Nog een ongemak dat je niet mag onderschatten zijn leren zitjes. Door al dat zweet en damp zal je huid plakkerig aanvoelen tegen de stof. Een dekentje bij de hand hebben is dus aangeraden!

5

Raampje open

Vergeet niet een raam open te zetten voor frisse lucht. Zo voorkom je meteen ook beslagen ruiten zoals in de eerder genoemde scène in ‘Titanic’. Het zag er misschien sexy uit, maar besef goed dat als iemand jullie auto spot, ze al snel zullen doorhebben wat er gaande is.

6

Sexy geur

Nu we het toch over frisse luchtjes hebben: hou in gedachten dat jullie zullen ruiken naar seks. Als je onderweg bent om de schoonouders te bezoeken, kun je het dus beter niet doen.

7

Kort en krachtig

Voor een lange sessie lovemaking is je auto niet de beste plaats, je houdt het best short and sweet.

8

Seksmuziek

Vertrouw niet op de radio voor een sexy playlist. Een fout liedje kan jullie stemming heel snel verpesten, dus zorg op voorhand voor je eigen sexy tunes.

Lees meer sekstips:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.