Home Lifestyle Jobs ‘Bleisure’ is de populaire nieuwe trend op werkvlak

‘Bleisure’ is de populaire nieuwe trend op werkvlak

Klinkt als muziek in onze oren!

Zit jij nu ook achter je computer te dromen over die volgende vakantie en zie je jezelf het liefst nu meteen aan het zwembad liggen met een verfrissende cocktail? We feel ya! Wel, ‘bleisure‘, de nieuwste trend op werkvlak, combineert business and leisure. En het klinkt als muziek in onze oren!

Bleisure: de perfecte combinatie tussen werk en ontspanning. Het idee? Brei een paar extra vakantiedagen aan die belangrijke zakenreis of verhuis je kantoor voor een weekje naar een zuiderse bestemming. Gewoon ‘s ochtends een paar uurtjes werken vanuit je hotelkamer of vakantiehuisje en daarna een sprintje trekken naar het strand of je favoriete terras. Yep, bleisure wordt steeds populairder en wij willen maar al te graag mee op de kar springen.

Working 9 to 5

Steeds meer bedrijven ruilen saaie kantoorhokjes voor flexplekken op de werkvloer. Zo kies je zelf waar, wanneer en hoe je je dag op het werk spendeert. Want van 9 tot 5 werken is al lang niet meer de standaard. Wie digitaal werkt, heeft extra geluk, want die kan in principe van overal aan het werk. En vanop een idyllische bestemming gaat dat net zo goed. Wij zijn fan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.