Home Lifestyle Boeken Antwerps BBQ-restaurant Black Smoke opent tweede vestiging én brengt eigen kookboek uit

Antwerps BBQ-restaurant Black Smoke opent tweede vestiging én brengt eigen kookboek uit

Het ideale kerstcadeau voor de échte barbecuefanaat.

Zo’n twee jaar geleden opende Black Smoke zijn deuren. Het eerste échte en hyperpopulaire barbecuerestaurant in Antwerpen krijgt nu een tweede vestiging én een eigen kookboek.

Nederlandse Black Smoke

Wé-ken op voorhand moet je als barbecuefanaat Black Smoke contacteren om een plekje in het Antwerpse restaurant naast Stadsbrouwerij De Koninck te bemachtigen. Hoog tijd dus om een tweede vestiging te openen. Helaas is het niet ons land, maar onze noorderburen die gezegend worden met het tweede ‘low & slow’-barbecuerestaurant.

In het voorjaar van 2019 opent de vestiging in Rotterdam zijn deuren. En ook daar zal het restaurant zich op een unieke locatie bevinden, op de terreinen van de door Unesco beschermde Van Nelle Fabriek. De inrichting van het restaurant zal opnieuw een ontwerp zijn van Kurt Hereygers van het Antwerpse designbureau NotBeforeTen. Wie in 2019 een tripje naar Rotterdam plant, weet dus alvast waar te dineren!

BBQ-kookboek

Het Black Smoke-team, aangestuurd door creatief brein en horecaondernemer Kasper Stuart en Wereldkampioen BBQ Jord Althuizen, brengt nu een eigen boek uit. ‘BBQ, Booze & Attitude’ is naar eigen zeggen een ode aan de perfecte vuurbereiding, met tips & tricks en een heleboel recepten. Uiteraard zullen er ook enkele gerechten die in het restaurant zelf geserveerd worden aan bod komen.

BBQ-fan in de familie? Dan kan dit 240 pagina’s tellende boek zeker een cadeautip voor onder de kerstboom zijn! Het boek verschijnt in de rekken op dinsdag 4 december 2018 en zal te verkrijgen zijn voor € 39,99.

Meer hotspots? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.