Home Lifestyle ‘Black-out’-wandeling neemt je mee langs de mooiste plekjes uit de spannende serie

‘Black-out’-wandeling neemt je mee langs de mooiste plekjes uit de spannende serie

Je kan kiezen tussen een tocht van 8 of 14 kilometer.

'Black-out'-wandeling
© VRT - Maarten De Bouw

Fans van ‘Black-out‘ kunnen zich even volledig onderdompelen in het decor van de spannende serie, want de gemeente Assenede en een lokale wandelclub sloegen de handen in elkaar om een ‘Black-out’-wandeling uit te stippelen die je langs de mooiste locaties uit de serie loodst.

Wil je even in de voetsporen treden van Michael Dendoncker (Geert Van Rampelberg) of zijn rechterhand Lila (Nora Gharib) van de dienst anti-terrorisme uit de razend spannende serie ‘Black-out‘? Dat kan, want je kan een wandeling maken door de gemeente Assenede,waar de reeks in 2018 en 2019 werd opgenomen. Een plaatselijke wandelclub De Trekvogels Boekhoute sloeg de handen in elkaar met de dienst Evenementen van de gemeente om een tocht van 8 en 14 kilometer uit te stippelen die je langs verschillende plekjes brengt die je tijdens de afleveringen terugziet.

Kaartjes

Je kan deze bewegwijzerde ‘Black-out’-wandeling nog tot 17 januari volgen in Assenede. Wie wil kan zijn/haar/hun wandelschoenen aantrekken en starten op de parking aan het gemeentehuis. De kaartjes van beide tochten kan je hieronder terugvinden. Wat zal je zoal op je pad tegenkomen? Onder andere het witte huisje in de Hollekensstraat, waar vorige week in de serie een aantal mensen binnenvielen. Alle info vind je op hun website.

‘Black-out’ speelt momenteel elke zondag op Eén of je kan de serie al volledig bingewatchen op Streamz. Het verhaal gaat over een grote elektriciteitspanne in ons land als gevolg van de sabotage op een kerncentrale. Op hetzelfde moment wordt de dochter van de eerste vrouwelijke premier van België ontvoerd. Die twee gebeurtenissen blijken al snel verband te houden.

Wandeling van 8 km

Wandeling van 14 km

Lees ook: