Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

CUTE: deze Belgische Panda Gin willen wij nu in onze barkast

‘Think Panda. Drink Panda. Be Panda.’, dat is de slagzin van Panda Gin, een biologische premium gin gedistilleerd in België. En de schattige verpakking van de fles ziet er alvast veelbelovend uit!


Een verfrissende gin-tonic, we love it. Zeker op een vrijdagavond. Een verfrissende gin-tonic met Belgische roots? Even more! Enter: Panda Gin, een biologische premium gin gedistilleerd in België, gemaakt met natuurlijke aroma’s en zorgvuldig geselecteerde vruchten en planten. Als basis: lychee en kers die een perfect evenwicht bieden op het sterke karakter van de jeneverbessen. Panda Gin is trouwens de enige gin in de wereld die gebaseerd werd op lychee!

Fris & fruitig


Verder zijn ook tonen van basilicum, rozemarijn, sinaasappelschil en anijs te smaken. Wat ervoor zorgt dat Panda een frisse, fruitige gin is. Lekker in al zijn puurheid of als goede basis voor cocktails en een klassieke gin-tonic. En laten wij nu net enkele van die heerlijke cocktailreceptjes mogen onthullen!

 

RECEPT: Panda Tonic


Ingrediënten: 5 cl Panda Gin – 15 cl Premium Tonic Water.

Vul een glas met ijs. Voeg de Panda Gin toe en vervolledig met tonic. Werk af met basilicumblaadje, sinaasappelzesde of een takje tijm.

 

RECEPT: Sweet Panda


Ingrediënten: 5 cl Panda Gin – 1,5 cl kiwisiroop – 2,5 cl vers geperst bloedsinaasappel – 4/5 druppels Peach Bitters – 1 eiwit.

Doe alle ingrediënten in een shaker. Voeg ijsblokjes toe en schud goed. Zeef het ijs uit de shaker en schud opnieuw goed (dry shake). Giet alles over in een fluitglas (eventueel vooraf gekoeld in de koelkast) en vul het tot de rand. Werk af met sinaasappelschil.

 

RECEPT: Herbal Panda


Ingrediënten: 6 cl Panda Gin – 2,5 cl Suze – 3 cl witte vermouth – 3/4 druppels Angostura Orange Bitters.

Doe alle ingrediënten in een vooraf gekoeld mengglas. Voeg ijs toe en roer. Laat de cocktail rusten terwijl je het short drink glas voorbereidt. Voeg 3 kleine blokjes ijs toe aan je short drink glas en giet de vloeistof door een zeef in het glas. Werk eventueel af met een takje rozemarijn.

 

RECEPT: Pink Panda


Ingrediënten: 5 cl Panda Gin – 1,5 cl guavasiroop – 1,5 cl vers geperst pompelmoessap – 4/5 druppels Rhubarb Bitters.

Doe alle ingrediënten in een shaker. Voeg ijsblokjes toe en schud goed. Vul het vooraf gekoelde glas tot aan de rand met ijs. Gebruik zowel trainer als zeef bij het overbrengen van de cocktail in het glas. Werk af met Schweppes Tonic Ginger Ale en wrijf met sinaasappelschil over de rand.

[td_smart_list_end]

 

Meer info op Facebook, Instagram of hun website.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '