Home Lifestyle Food YES: Gordon’s Pink Gin is vanaf nu ook in België te koop

YES: Gordon’s Pink Gin is vanaf nu ook in België te koop

Met wie ga jij klinken? 🍸

Gordon's Pink Gin

Deze zomer brachten we al het heuglijke nieuws dat Gordon’s met een roze, zoete gin op de proppen kwam, en het wordt alleen nog beter: de populaire gin is vanaf nu ook in België te koop. Yihaaa!

Goed nieuws voor pink- en ginlovers in België, want de immens populaire Gordon’s Pink Gin is vanaf nu ook verkrijgbaar in ons kleine landje. Vond je de smaak van de klassieke gin iets te bitter? Dan is deze zoetere variant echt iets voor jou! Gordon’s voegde aan het originele recept uit 1880 namelijk fruittonen van frambozen en rode bessen toe, en die zorgen voor een frisse, fruitige en vooral zoetere smaak. Yum!

Gordon’s Pink Spritz

De perfecte mix voor een cocktail? 1/3 Gordon’s Premium Pink Gin, 2/3 tonic, heel veel ijs en stukjes aardbei als garnering. Of probeer een de Pink Spritz met prosecco en limonade als het wat feestelijker mag. Wij weten al welk aperitief onze tafels zal sieren deze kerst!

Gordon’s Premium Pink Gin – aanbevolen verkoopprijs € 18,29 – bij de lokale grootwarenhuizen en de betere drakenhandelaars.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.