Home Lifestyle Mooi moment in ‘Big Brother’: Patje krijgt te horen dat hij opa...

Mooi moment in ‘Big Brother’: Patje krijgt te horen dat hij opa is geworden

De bewoners verwachtten te horen wie genomineerd is, maar kregen veel leuker nieuws.

Woensdagavond kreeg ‘Big Brother’-bewoner Patrick (59) te horen dat hij voor het eerst grootvader werd. Zijn zoon en schoondochter kregen een zoontje, Ivar. Patje en zijn medebewoners reageerden emotioneel op het mooie nieuws.

Woensdagavond werden de bewoners van het ‘Big Brother’-huis naar de woonkamer geroepen. Ze verwachtten te horen wie de genomineerden van deze week zijn, maar kregen veel leuker nieuws. Op het scherm verschenen gelukswensen voor Patje en foto’s van zijn eerste kleinzoon. De Schotenaar was zichtbaar geëmotioneerd, en onder andere mama Julie huilde met hem mee. De bewoners krijgen zo goed als nooit nieuws uit de buitenwereld, en dit deed hen duidelijk deugd.

Minder goed nieuws

Vandaag krijgt Patrick waarschijnlijk minder goed nieuws, want hij is samen met Thomas genomineerd om vanavond te vertrekken. De bewoners weten dit zelf nog niet. Vanavond is de liveshow waarin (normaal) iemand naar huis wordt gestuurd, dus het nieuws van de nominaties zou hen nu snel moeten bereiken.

Het is nu de vraag of de kijker opa Patje zal herenigen met zijn kleinzoon Ivar. Patrick overleefde eerder al een nominatieronde tegen de Nederlandse Els, maar nu zullen de Vlaamse stemmen verdeeld moeten worden. Al maakte tegenstander Thomas geen al te beste beurt door aanvankelijk samen te spannen met de Nederlanders, tégen de Vlamingen. Dat zou hem nu duur te staan kunnen komen.

Lees ook: