Home Lifestyle 9 redenen waarom Jill weleens de grote favoriet kan worden in ‘Big...

9 redenen waarom Jill weleens de grote favoriet kan worden in ‘Big Brother’

Wie heeft er ook plots zin in eierkoeken?

Jill Big Brother
© VIER

Bijna vier weken geleden kwam de blonde Jill (22) het ‘Big Brother’-huis binnen, samen met Zoey en René. Sindsdien bleef ze wat onder de radar, buiten wanneer ze wel errug lovey dovey werd met Thomas dan. Maar daar komt nu duidelijk verandering in. Is Jill plots een potentiële winnaar? Dit is waarom wij denken van wel.

1. Het publiek is heel erg van haar gaan houden.

Zo veel zelfs dat haar naam dinsdagavond trending was op Twitter. Fans van het programma posten de ene steunbetuiging na de andere liefdesverklaring voor de jonkie van het huis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

2. Ze is de underdog.

Niemand van haar huisgenoten ziet Jill als grote concurrentie. Dat zou heel erg in haar voordeel kunnen spelen. Bovendien is het al vaak bewezen dat kijkers zich graag achter de underdog scharen.

3. Ze is (voorlopig) een van de enige Nederlanders die overblijft.

Momenteel zitten er zeven Vlamingen en twee Nederlanders in het huis. Waarschijnlijk komen er vandaag of morgen nieuwe Nederlanders bij, maar dan nog: de kans is groot dat Jill onze noorderburen achter zich krijgt. Al zijn Michel en zijn staalharde abs wel goede concurrentie.

© VIER

4. Ze heeft over niemand een kwaad woord te zeggen.

Toegegeven, ‘Big Brother’ zou maar saai zijn als er nooit geroddeld werd. Maar slecht praten over anderen maakt je niet bepaald sympathiek bij de kijker. Als verslaafde livestream-kijkers kunnen wij je verzekeren dat Jill niet meedoet aan roddeluurtjes en negativiteit. Dat verdient heel wat respect, denken wij dan.

5. Ze is deel van een héél schattige romance/vriendschap.

Of het nu een romance of een vriendschap is – wij hopen stiekem heel erg op dat eerste -, wat er tussen Jill en Thomas speelt is enorm hartverwarmend. Bovendien zorgt het ervoor dat de makers de twee waarschijnlijk graag in het spel houden. En we weten allemaal dat die wel wat in de pap te brokken hebben, ook al lijkt het niet zo.

© VIER

6. Ze is geweldig grappig.

Jill is een klein beetje prettig gestoord en niet bang om dat te tonen. Ze had even tijd nodig om helemaal los te komen, maar nu is ze 100 % schaamteloos zichzelf. En dat is heel fijn om naar te kijken. Vooral wanneer ze een poging doet tot twerken. Lol.

7. Ze is altijd vrolijk en energiek.

Dinsdag gaf Big Brother de bewoners de opdracht om tien uur lang te dansen (wat voorlopig nog niet in de aflevering te zien was). Er moest telkens drie man op de dansvloer staan. Je mag twee keer raden wie amper van de dansvloer te slaan was. Jill is enthousiast en onvermoeibaar en dat is wat de kijker wil zien.

© VIER

8. Ze wil écht in het huis zijn.

Een bezoekje aan het ziekenhuis gevolgd door bijna een week quarantaine, drie van haar dichtste maatjes die samen vertrekken: niets kan Jill uit het ‘Big Brother’-huis krijgen, want ze wil er echt zijn. Ondanks het feit dat ze haar oma en opa heel erg mist.

9. Ze is op korte tijd een echte influencer geworden.

Plots hebben we allemaal zin om in een cosy, roze huispak eierkoeken te eten, toch?

© VIER

Lees ook: