Home Lifestyle ‘Big Brother’-finalist Michel krijgt een afscheid in mineur

‘Big Brother’-finalist Michel krijgt een afscheid in mineur

Zou er toch nog een twist komen?

Wat een anticlimax. Zonet werd Michel na zo’n tachtig dagen roemloos uit het ‘Big Brother’-huis gezet. De Nederlander kreeg de minste stemmen van de kijker en moest vertrekken.

De ‘Big brother’-bewoners en kijkers weten sinds donderdag al dat er maar plaats is voor drie personen in de grote finale. Maar niemand geloofde dat Big Brother iemand zo’n abrupt afscheid zou geven, zonder liveshow of wat dan ook. Het lijkt erop dat hij dat wel deed. Al wanhopen we nog niet helemaal.

Roemloos afscheid

Eerder vandaag kregen Jill, Liese, Nick en Michel te horen dat er vanmiddag iemand zou moeten vertrekken. De bewoners speculeerden er onmiddellijk op los: misschien wordt een van hen voor de resterende twee dagen in de white room gezet? Een afscheid zonder liveshow leek hen te bruut.

Zonet werden de bewoners dan naar de woonkamer geroepen en kondigde Big Brother droogweg aan wie de drie finalisten zijn: Jill, Nick en Liese. Hij bedankte Michel voor zijn fijne aanwezigheid en vroeg hem zijn koffers te pakken. ‘Dit is toch geen afscheid voor een finalist’, zegt Nick met tranen in de ogen. ‘Als Peter (Van de Veire, red.) er niet staat of een cameraploeg wanneer je de deur opent, dan is er iets niet juist’, voegt hij toe.

Toch een twist?

Livestream-kijkers zagen vervolgens hoe Michel met zijn koffers naar de deur ging, maar wanneer hij die opende, werd de livestream afgebroken. Enkele momenten later zagen we de drie finalisten in de woonkamer zitten. Het is duidelijk dat het echte afscheid niet gezien mocht worden, en daar kan weleens een reden voor zijn.

Misschien hebben Nick en de anderen gelijk en wordt Michel tot de liveshow in de white room gestoken. Wie weet moet hij daar een sportieve prestatie leveren om de pot te spekken? Hij kan het geld zelf niet meer winnen, maar Michelleke zou vermoedelijk wel zijn best doen voor zijn vrienden. Of misschien maakt hij zelf ook kans op een deeltje van het bedrag? Hopelijk komt er snel duidelijkheid, en krijgt Michel toch nog een mooi afscheid in de liveshow van donderdag. Ex-medebewoner Naomi probeert hem alvast een waardige exit te geven op Twitter met de hashtag #michelbedankt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: