Home Lifestyle Alweer een twist in ‘Big Brother’: er kunnen slechts drie bewoners naar...

Alweer een twist in ‘Big Brother’: er kunnen slechts drie bewoners naar de finale

Dat betekent dat er na de exit van gisterenavond nog iemand naar huis gestuurd moet worden.

Big Brother finale
© SBS

Gisterenavond was de spanning te snijden tijdens de halve finale van ‘Big Brother’. Nog één iemand moest het huis voor de start van de grote finale verlaten. Of dat dachten we toch…

Opgelet: spoilers! 

Het was gisteren D-day voor de bewoners van het ‘Big Brother’-huis, want Big Brother liet op dag 92 tijdens de liveshow weten wie naar de grote finale mag en wie vlak voor die finale nog zijn koffers moest pakken. Nick, Liese en Jill werden als eerste verlost uit hun lijden, waarna Michel en Julie als laatste kandidaten overbleven. Het was uiteindelijk de Belgische Julie (34) die gisterenavond het huis nog moest verlaten. Ze nam kort afscheid van de medebewoners, maar leek vrede te nemen met haar exit, en dat sierde haar. ‘Het is oké. Het was een heel mooi avontuur. Het was een overwinning op zich. Ik gun hen allemaal de finale’, aldus Julie (34).

‘Bittere pil’

Máár tijdens de liveshow lieten Peter en Geraldine nog weten dat er in die grote finale, die volgende week plaatsvindt, maar plaats is voor drie finalisten. Dat betekent dat er dus nóg iemand het huis moet verlaten. Hoewel we intussen al weten dat Big Brother graag met de voeten van de bewoners speelt, had niemand deze twist nog zien aankomen. Ook Julie stond erbij en keek ernaar. ‘Een bittere pil’, zoals Geraldine het zo mooi verwoorde. Zij en Peter deelden het nieuws mee aan de bewoners, die dat natuurlijk maar moeilijk konden geloven. ‘Is dit een 1-aprilgrap?’, stamelde Michel.

‘Hoe, wat, wanneer en waarom, dat zal Big Brother jullie binnenkort uitleggen’, vertelde Peter nog. Hoe die laatste exit precies zal verlopen is dus nog niet helemaal duidelijk, al roepen Peter en Geraldine wel al op om actie te voeren en overal waar het kan te laten horen bij welk team jij hoort: #TeamLiese, #TeamNick, #TeamJill of #TeamMichel. De stemmenteller werd intussen weer op nul gezet en jij kan nu stemmen wie er volgens jou in die uiteindelijke finale mag staan. Spannend!

Lees ook: