Home Lifestyle BEWEZEN: vrouwen die vroeger seks hebben dan hun vrienden, hebben meer kans...

BEWEZEN: vrouwen die vroeger seks hebben dan hun vrienden, hebben meer kans om hun partner te bedriegen

Uh-oh?

Shutterstock
Was jij de eerste van je vriendengroep die op jonge leeftijd in de koffer dook? Dan hebben we niet zulk fijn nieuws voor je, want uit onderzoek blijkt dat vrouwen die vroeger seks hadden dan hun vrienden, meer kans hebben om hun partner later te bedriegen.

Eerder onderzoek toonde al aan dat Scandinavische vrouwen er het vroegst bij zijn wat seks betreft. De leeftijd waarop de vrouwen gemiddeld voor het eerst seks hadden, ligt in Scandinavië een stuk lager dan in andere landen. Een andere opvallende conclusie uit het onderzoek was dat deze vrouwen later ook de meeste kans liepen om hun partner te bedriegen.

De enquête werd uitgevoerd door VictoriaMilan, een datingsite voor personen die al een vaste relatie hebben, maar die eigenlijk op zoek zijn naar a little something on the side. Aan 5407 actieve vertrouwelijke bedriegers werd gevraagd op welke leeftijd ze voor de eerste keer de liefde bedreven, en hoe vaak ze nu hun vaste partner bedriegen. Uit de resultaten bleek dat er een duidelijke link was tussen beide factoren, aangezien de Scandinavische vrouwen al op jonge leeftijd aan het vogelspel beginnen en later beduidend vaker dan gemiddeld rondfladderen.

Volgens Victoria Milan, oprichtster van de gelijknamige datingsite, zou dat een teken zijn dat de vrouwen in Scandinavië beduidend meer belang hechten aan hun verlangens en oerdriften. 'Liefde blijft duren, maar passie dooft uit', zegt Victoria. 'Wanneer het vuur in een langdurige relatie dooft, hebben de Scandinavische vrouwen er vaak geen probleem mee om iemand te zoeken die hen libidogewijs wél tevreden houdt.'

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.