Home Lifestyle BEVESTIGD: er komt nóg een seizoen van ‘Prison Break’

BEVESTIGD: er komt nóg een seizoen van ‘Prison Break’

Zowel Dominic Purcell als Fox hebben het nieuws bevestigd.

Prison Break
Instagram: prisonbreak

Wie dacht dat we na het vijfde seizoen voorgoed afscheid hadden genomen van Michael Scofield en Lincoln Burrows heeft het goed mis. Er is een namelijk een nieuw seizoen van ‘Prison Break’ in de maak. Dat heeft Fox gisteren zelf bekendgemaakt op de Television Critics Association.

‘We zijn een nieuw seizoen van ‘Prison Break’ aan het ontwikkelen’, aldus Michael Thorn van Fox. Wel zit alles voorlopig nog in een beginstadium, maar bij het netwerk zijn ze alvast erg enthousiast over het vervolg. Ook Dominic Purcell aka Lincoln Burrows heeft het nieuws bevestigd, maar of hij effectief zelf zal terugkeren, is voorlopig nog onduidelijk.

#prisonbreak @prisonbreak….. told ya.

A post shared by Dominicpurcell (@dominicpurcell) on

‘We hebben het voorstel een paar weken geleden te horen gekregen, maar een concreet verhaal voor de eerste aflevering is er nog niet.’ En wat met de acteurs uit de serieMichael Thorn, entertainmentverantwoordelijke, is er zeker van dat Dominic Purcell en Wentworth Miller zullen terugkeren als hun drukke agenda het toelaat.

Er moet nog veel geregeld worden, zeker bij een serie waarvan de leden van de cast zo’n drukke agenda hebben.

Het vijfde seizoen van ‘Prison Break’ kwam dit jaar in april uit – na een pauze van bijna acht jaar – en telde maar negen afleveringen.

Nog meer lezen over ‘Prison Break‘: