Home Lifestyle Film Luke ‘Gaston’ Evans spreekt voor het eerst over de ‘Beauty and the...

Luke ‘Gaston’ Evans spreekt voor het eerst over de ‘Beauty and the Beast’-prequel

De acteur hoopt alvast dat de productie volgend jaar kan beginnen!

beauty and the beast
© Disney

Begin dit jaar kondigde Disney+ aan dat de Disneyklassieker ‘Beauty and the Beast’ een prequel krijgt. Veel details over de reeks zijn momenteel nog niet bekend, maar Luke Evans aka Gaston vertelde in een interview met Variety alvast iets meer over het toekomstige project.

Het is al een tijdje geleden dat ze bij Disney aankondigden dat ze plannen hebben voor een ‘Beauty and the Beast’-prequel. Ondertussen zijn we al een tijdje verder, maar helaas zijn de details over het project nog steeds schaars. Gelukkig voor ons heeft Luke Evans, beter bekend als Gaston, in een recent interview al iets meer informatie gegeven.

Zo wisten we al dat hij samen met Josh Gad (Lefou) te zien zal zijn in de prequel, maar de acteurs hebben ondertussen samen al een aantal afleveringen doorgenomen. ‘Josh en ik hebben al zo’n twee tot drie afleveringen gelezen’, aldus de acteur in een interview met Variety. ‘We hebben ook al een aantal van de nieuwe nummers gehoord en we zijn er ontzettend enthousiast over’. De muziek waar Evans het over heeft werd bovendien geschreven door niemand minder dan Alan Menken. Alan is een Amerikaanse componist die in het verleden al songs schreef voor ‘Aladdin’, ‘Pocahontas’ en uiteraard ook voor ‘Beauty and the Beast’ zelf.

Zes afleveringen

De serie, die uit zes afleveringen zal bestaan, draait volledig rond Gaston en Lefou. We krijgen inkijk in hun leven en we leren iets meer over het plan van Gaston om Belle voor zich te winnen. Meer wilde de acteur niet kwijt over de inhoud, maar hij kijkt er wel naar uit om opnieuw samen te werken met zijn collega Josh Gad. ’Josh en ik hebben een soort van chemie samen. Deze hadden we al als vrienden en gelukkig voor ons was deze vonk duidelijk ook op beeld merkbaar voor het publiek.’

‘Het gaat ontzettend leuk zijn om een nieuw verhaal dat niemand kent tot leven te brengen. Tot nu toe is alles redelijk goed en snel gegaan. Hopelijk kan de productie volgend jaar dan ook beginnen’. Wij hopen alvast mee!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.