Home Lifestyle ALLE VRIENDJES EN VRIENDINNETJES: onze jeugdhelden Bassie & Adriaan lanceren hun eigen...

ALLE VRIENDJES EN VRIENDINNETJES: onze jeugdhelden Bassie & Adriaan lanceren hun eigen kledingcollectie

Op de sweaters en T-shirts staan de leukste uitspraken van de clown en de acrobaat.

© photo news

‘Alle vriendjes en vriendinnetjes, we komen er weer aan aan!’ Bassie & Adriaan lanceren namelijk hun eigen kledinglijn. Op de sweaters en T-shirts staan de leukste quotes van dit komische duo.

Bas en Aad van Toor zijn ondertussen al respectievelijk 84 en 77 jaar, maar wij kennen ze vooral als de klunzige clown Bassie en de gewiekste acrobaat Adriaan die het opnamen tegen de slechte Baron en zijn boevenleger in een van onze favoriete kinderprogramma’s aller tijden ‘Bassie & Adriaan’.

‘Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen’

Het Nederlandse komische duo gaat mee met zijn tijd en lanceert daarom een eigen kledinglijn. Die bestaat uit verschillende sweaters en T-shirts in het rood of zwart met daarop hun meest iconische uitspraken zoals ‘Allememaggies’, ‘Drommels, drommels, drommels’ en ‘Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen’. In 2020 gaan ze de collectie zelfs nog uitbreiden met meer toffe quotes en meer spulletjes waaronder mutsen en petten.

De prijzen variëren van 29,95 euro voor een hoodie tot 19,95 euro voor een T-shirt. Je kan de items hier online bestellen. Als je ze voor maandag 16 december in je winkelmandje gooit en afrekent, dan kan je ze nog net op tijd als cadeautje onder de kerstboom leggen! Of gewoon lekker zelf dragen natuurlijk.

1 / 6
Hoodie
T-shirt
Hoodie
T-shirt
Hoodie
T-shirt
Hoodie
Hoodie

T-shirt
T-shirt

Hoodie
Hoodie

T-shirt
T-shirt

Hoodie
Hoodie

T-shirt
T-shirt

Zin in een kleine portie nostalgie? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje van de grappigste broertjes/circusartiesten van Holland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: