Home Lifestyle Smart Alcohol Test: deze app berekent voor jou of je nog met...

Smart Alcohol Test: deze app berekent voor jou of je nog met de auto mag rijden

Handig voor vanavond?

Heb je een glaasje op, maar moet je toch nog met de auto rijden? Met de app Smart Alcohol Test kan je berekenen of je na een glaasje gedronken te hebben nog met de auto mag rijden of niet.

Uit onze Drank & drugs-enquête, waarvan je de resultaten deze week in je Flair vindt, blijkt dat maar liefst twee op de tien van jullie weleens achter het stuur kropen wanneer ze eigenlijk te veel gedronken hadden. Verontrustend!

Eigenlijk zou het niet nodig moeten zijn omdat je best gewoon helemaal niet achter het stuur kruipt als je een glaasje op hebt. Maar als je nu graag een glaasje meedrinkt en écht nog met de auto moet rijden, kan je dankzij de gratis app Smart Alcohol Test berekenen of je de alcohollimiet hebt overschreden.

Smart Alcohol Test

In de app duid je simpelweg aan welke drankjes je gedronken hebt. Hij berekent dan voor je of je meteen in de auto mag stappen of hoe lang je nog moet wachten. Handig! Maar natuurlijk drink je ‘t best gewoon helemaal niks wanneer je nog achter het stuur moet kruipen.

Tip: als je niet zeker weet hoeveel milliliter jouw shotje wodka was, duid dan het grootste glaasje aan of kruip gewoon helemaal niet achter het stuur. Hier neem je gewoon best het zekere voor het onzekere. Wijze raad van tante Flair!

Download de app Smart Alcohol Test hier gratis voor iOS.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.