Home Lifestyle Food Aperol Spritz-liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de fanshop van dit heerlijke...

Aperol Spritz-liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de fanshop van dit heerlijke drankje

Ga jij voor de feloranje sweater, een T-shirt met tof opschrift, glazen of hippe strandstoelen?

© jannis lucas via unsplash & aperol

Ons favoriete aperitiefdrankje Aperol Spritz viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en opent daarom voor alle liefhebbers een fanshop met onder andere toffe sweaters, T-shirts, strandstoelen en glazen.

De vakantie mag dan wel gedaan zijn en de temperaturen beginnen stilletjes aan te dalen, de liefde voor ons favoriete zomerdrankje blijft bestaan. Het oranje goedje smaakt evengoed in onze zetel thuis bij een goede Netflixserie, als afgelopen vakantie op een zonovergoten terrasje. Of bijna toch…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelukkige verjaardag!

Het Italiaanse drankmerk bestaat in 2019 honderd jaar, en dat viert het samen met ons in stijl. Dat laatste mag je heel letterlijk nemen, want Aperol lanceerde een fanshop waar je T-shirt, kussens en andere toffe accessoires kan scoren. Allemaal natuurlijk in het kader van je favoriete aperitief.

Ben jij een Aperol Spritz-fan in hart en nieren, en vooral lever, dan kan je een kijkje gaan nemen op www.aperolspritzfanshop.be. De prijzen variëren van 42,50 euro voor een feloranje pull met de slogan ‘Aperitivo?’ op en 49 euro voor een hippe strandstoel tot 18 euro voor zes typische Aperol-glazen. Als je 25 euro spendeert, zijn de verzendkosten trouwens gratis. Santéekes!

Lees ook: