Home Lifestyle Food Dit drankje smaakt net als Aperol Spritz, maar dan zonder alcohol en...

Dit drankje smaakt net als Aperol Spritz, maar dan zonder alcohol en een pak minder calorieën

Shutterstock
Aperol Spritz is ongetwijfeld ons favoriete zomeraperitief. Maar voor wie zijn alcoholgebruik of calorie-inname wil beperken, is er nu een drankje dat precies op onze geliefde spritz lijkt, maar dan zonder alcohol en met een pak minder minder calorieën: Fïnley Spritz.

Fïnley stelde een paar dagen geleden zijn nieuwste ambassadrice voor. Niemand minder dan de geliefde presentatrice Cath Luyten zal vanaf nu te zien zijn als gezicht van het in België ontwikkelde drankje. 'Voor mij is Fïnley het perfecte alternatief voor een gewone frisdrank of alcohol, en ook op café bestel ik het inmiddels zonder nadenken', vertelt een trotste ambassadrice. 'Mijn persoonlijke favoriet? De Fïnley Royal!'

Bye bye, hangover

En met die Royal doelt Fïnley op een alcoholvrij alternatief voor cava of champagne. Onze favoriet is dan weer de Spritz, die exact naar de variant met alcohol smaakt. Maar ook fans van een verfrissende mojito komen bij Fïnley aan hun trekken. En als je weet dat het frisdrankmerk natuurlijke smaken en stevia als zoetstof gebruikt, minder koolzuur bevat en een laag caloriegehalte (maximaal 20 calorieën per 100 ml) heeft, is dat wat ons betreft alleen maar een win-winsituatie.

 

A post shared by Flair België (@flairbelgie) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.