Home Lifestyle Food MUST TASTE: Alpro pakt uit met 3 belachelijk lekkere vegan ijssmaken

MUST TASTE: Alpro pakt uit met 3 belachelijk lekkere vegan ijssmaken

Welke smaak wil jij proeven?

© Alpro

Alpro vind je vanaf nu naast in de koeling ook in de vriesafdeling van je supermarkt. De Europese pionier in plantaardige voeding brengt namelijk een veganistisch ijsassortiment op de markt.

Met de lancering van drie ijssmaken speelt Alpro in op de groeiende vraag naar meer plantaardig lekkers. Alpro pakt uit met drie geliefde, eigentijdse smaken: kokosnoot, vanille en hazelnoot-chocolade. Leuk nieuws voor de lijn: het ijs bevat niet al te veel verzadigde vetten en bevat 30% minder suiker dan heel wat andere bekende ijssmaken.

Romige textuur

Steve Gelders, Country Director bij Alpro, is blij met het resultaat: ‘De verkoop van plantaardige producten neemt in sneltempo toe, mede door het stijgende aantal consumenten dat op zoek is naar lekkere alternatieven die ook gezond zijn. Deze consument wordt gedreven door smaak en kwaliteit. De uitdaging was dus om een romige textuur te creëren en tegelijk te streven naar een verwenproduct met minder suiker en minder verzadigd vet.’ Wij hebben de smaken al alle drie geproefd en we kunnen bevestigen: Alpro weet van ijsjes maken!

De drie ijssmaken zijn verkrijgbaar in een 500ml-verpakking. Je vindt de plantaardige ijsjes van Alpro momenteel al bij Delhaize en Carrefour. Vanaf april ligt het assortiment in alle Belgische supermarkten.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.