Home Lifestyle THE BIG FINALE: allerlaatste aflevering van ‘The Big Bang Theory’ vanavond te...

THE BIG FINALE: allerlaatste aflevering van ‘The Big Bang Theory’ vanavond te zien op Q2

big bang theory
© Getty

Na 12 seizoenen werd de hyperpopulaire serie ‘The Big Bang Theory’ in mei afgesloten met een big bang. Vanavond krijgt de Vlaamse kijker op Q2 de emotionele laatste aflevering te zien.

‘The Big Bang Theory’, een serie over een vriendengroep van wetenschappers/nerds en hun mooi buurmeisje Penny, is sinds de start in 2007 een enorm succes. Volgens de laatste cijfers bereikten de afleveringen telkens ruim 17 miljoen Amerikanen. De acteurs die de vijf hoofdpersonages vertolken, behoren met een miljoen dollar per aflevering (!) dan ook tot de best verdienende tv-acteurs ter wereld.

Maar aan elk verhaal komt een einde, en dat is er na twaalf seizoenen gekomen voor ‘The Big Bang Theory’. In april van dit jaar verschenen verschillende emotionele posts op de Instagrampagina’s van de acteurs, die er net de allerlaatste opnames hadden opzitten. Een dikke maand later werd de finale uitgezonden in de Verenigde Staten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Q2 zond de voorbije weken seizoen 12 uit en komt vanavond aan op het eindpunt. De laatste aflevering kreeg de titel ‘The Stockholm Syndrome’ en werd door kijkers gestemd tot de allerbeste aflevering van alle seizoenen. Spoiler alert: er wordt een grote prijs gewonnen, Penny en Leonard hebben ook prijs, er is een bijrolletje voor Sarah Michelle Gellar én iets dat al 12 seizoenen lang kapot is, wordt ein-de-lijk gemaakt. Je ziet het vanavond om 20u10 op Q2. Net ervoor, om 19u40, zendt Q2 een special uit waarin de acteurs ons een blik achter de schermen geven. Op Netflix kan je op dit momenten 11 seizoenen van ‘The Big Bang Theory’ bekijken. Het laatste seizoen staat nog niet op de streamingdienst.

Lees ook: