https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body AHA: zo begin je de dag vol energie

AHA: zo begin je de dag vol energie

Iedereen heeft wel van die dagen dat je gewoon wil niksen omdat je geen energie hebt. Maar het is belangrijk om meteen fit en energiek aan de dag te beginnen.

Ze zeggen wel altijd: stevig ontbijten en gaan joggen, maar hier lees je welke zaken écht belangrijk zijn.

Goede nachtrust

Alles begint met een goede nachtrust. Maar hoe zorg je daarvoor? Last van stress? Maak een lijstje van dingen die je écht niet mag vergeten zodat je daar ‘s nachts niet over kan piekeren. Neem ook je smartphone wat minder vast (Instagram kan wachten tot morgen) en lees een boek of neem een lekker warm bad terwijl je geniet van een kruidenthee. 3, 2, 1: relaxed!

Op tijd opstaan

Je hoort het niet graag, maar een halfuurtje vroeger opstaan doet wonderen. Je hebt de tijd om rustig wakker te worden, een douche te nemen en helemaal uitgerust op je werk aan te komen.

Geen ‘gesnooze’ meer

Dat irritante geluid dat je smartphone maakt. Yep, het is weer tijd om op te staan. Maar niet vooraleer je even gesnoozed hebt. Het is zo verleidelijk om op dat knopje te duwen zodat je nog 10 minuutjes kan ‘slapen’. Alleen val je niet meer in een diepe slaap, wat betekent dat die minuten tijdverspilling zijn. Hup, eruit!

Yoga

Een korte workout in de vroege ochtend doet wonderen. Yoga kan je gewoon thuisdoen. Een paar rek-en-strek oefeningen en je zit direct beter in je vel. Nadien een lekkere douche et voilà je bent klaar om de dag fit én fris te beginnen. Namaste!

Goed ontbijt

Last but not least: een goed ontbijt is ook belangrijk. Goed nieuws: deze week boek je bij Flair een ontbijt van € 10 per persoon. Heerlijk ontbijten én inspiratie opdoen voor je volgende gezonde start van de dag? Doen!

Lees ook: