Home Lifestyle Gertje neemt afscheid van Samson tijdens wervelende televisieshow

Gertje neemt afscheid van Samson tijdens wervelende televisieshow

En je kan tickets reserveren om de opnames bij te wonen.

Samson & Gert
© VRT - STUDIO 100

‘Samson & Gert’ vieren in 2020 hun dertigste verjaardag én Gertje geeft dit jaar ook de fakkel door aan zijn dochter Marie. Om dit te vieren én in stijl afscheid te nemen, wordt er een wervelende televisieshow gemaakt die je op 23 en 24 april kan bekijken op Eén en Ketnet.

We hebben er ondertussen al (een beetje) vrede mee kunnen nemen dat Gert Verhulst na dertig (!) jaar zijn rode hemdje aan de haak hangt en stopt als baasje van Vlaanderens bekendste sprekende hond. Het was lang gissen wie zijn opvolger zou worden, maar sinds eind vorig jaar weten we dat zijn dochter Marie in zijn voetsporen zal treden en zich de volgende – hopelijk ook drie – decennia zal ontfermen over Samson.

Terugblik

Heel wat mensen – jong én oud – woonden een van de vele afscheidsshow bij en nu is er goed nieuws voor wie geen ticket kon bemachtigen. Eén en Ketnet zijn namelijk van plan om een muzikale televisieshow te maken rond dit bekende duo zodat iedereen ze voor een laatste keer aan het werk kan zien. In ’30 jaar Samson & Gert – Er zit meer in een liedje dan je denkt’ zullen Samson en Gert terugblikken op hun lange, succesvolle carrière.

Ze zullen dit trouwens niet alleen doen, want ze krijgen gezelschap van een heleboel BV’s waaronder Regi, Bart Peeters, Niels Destadsbader en Danira Boukhriss. Zij zullen onder meer hun eigen versie van de bekende hits ‘Wij zijn bij de brandweer’ en ‘De Samsonrock’ brengen. Ook Peter Van de Veire is van de partij, want de presentator en radio-dj zal alles aan elkaar praten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ben je een fan van het allereerste uur en wil je er zelf ook heel graag bijzijn? Dat kan! Vanaf dinsdag 17 maart kan je via de website van Eén tickets reserveren voor de opnames van de show die doorgaan op woensdag 1 april. Kan je je niet vrijmaken op die dag? Geen probleem, want het resultaat van dit spektakel wordt op 23 en 24 april uitgezonden op Eén en Ketnet. Wij noteren dat nu al in het vetjes en met een stuk of tien uitroeptekens in onze agenda!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.