https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Plant ladies, opgelet: deze adventskalender is iets voor jullie

Plant ladies, opgelet: deze adventskalender is iets voor jullie

Beginnen jouw (groene) vingers al spontaan te jeuken?

adventskalender planten
© Karolina Grabowska from Pexels / Nature & Découvertes

Traditiegetrouw tellen we met een chocolaatje af naar Kerstmis, maar het kan ook anders! Bij de Franse (online) shop Nature & Découvertes verkopen ze namelijk een adventskalender voor alle plant ladies onder ons. Zo kan je met het hebbeding een eigen terrarium maken. Want!

Verzot op de feestdagen en ben je ook nog eens gezegend met groene vingers? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want er bestaat nu ook een adventskalender waarmee je zelf een terrarium kan bouwen. Ideaal voor wie verzot is op planten, dus!

Ultieme adventskalender voor plantenliefhebbers

Je kan het hebbeding online shoppen via de webshop van Nature & Découvertes. Al zal je dus wel je beste Frans naar boven moeten halen, want het gaat om een Franstalige site. Eenmaal je bestelling aangekomen is, kan je vanaf 1 december beginnen aftellen naar de feestdagen en terwijl ook je eigen terrarium maken. Achter elk deurtje zit namelijk een item dat hierbij goed van pas zal komen. Denk bijvoorbeeld maar aan een glazen pot, maar ook aan kiezelsteentjes, houtschors en een takje eucalyptus.

Deze adventskalender voor plant ladies is natuurlijk al een leuk cadeautje op zich, maar je mag alvast rekenen op een extraatje. Eens je terrarium af is en de zaadjes hun werk gedaan hebben, zal jij je creatie nog extra zien groeien. Hoe leuk!

adventskalender planten

Ben jij verzot op all things planten? Dan kan je de adventskalender in huis halen en dit voor € 39,95. De (online) shop levert namelijk ook gelukkig naar ons land!

Lees ook: