Home Lifestyle Potterheads, opgelet: je kan nu aan het werk bij Zweinstein

Potterheads, opgelet: je kan nu aan het werk bij Zweinstein

Op een dag vind je de job van je leven

Zweinstein
Instagram; wbtourlondon

Is je toelatingsbrief voor Zweinstein nog steeds niet aangekomen? Niet getreurd, want wij hebben iets véél beters gevonden. De Warner Bros. Studio Tour in Londen is namelijk op zoek naar nieuwe medewerkers, en wij hebben onze cv alvast met uilenpost opgestuurd.

Is de ‘swish and flick’ voor jou geen geheim meer en zou de halfbloed prins himself jaloers zijn op jouw kennis van toverdranken? Laat dan snel alles vallen en stel je cv op, want bij de Warner Bros. Studio Tour in Londen zijn ze op zoek naar nieuw personeel.

Droomjob alert

Op de website van de Warner Bros. Studio Tour staat te lezen dat ze nu vrijdag een jobdag organiseren en op zoek zijn naar verschillende profielen zoals bijvoorbeeld een gids, een sales medewerker en een warenhuismedewerker. Kan jij je vinden in onderstaande omschrijving? Haal dan snel je bezem uit de kast en vlieg richting Londen.

‘Het warme onthaal dat onze bezoekers krijgen van al onze medewerkers is zeer bepalend voor de manier waarop ze de Studio Tour beleven. Ben jij enthousiast en is customer service helemaal je ding? Dan is dit misschien wél de job voor jou en je kan zelf kiezen of je voltijds, halftijds of seizoensgebonden wil werken.’

Een hele dag ronddwalen in de gangen van Zweinstein en er nog voor betaald worden ook? Hoog tijd voor een carrièreswitch denken wij zo!

Lees ook: