https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 12 x behoorlijk slechte manieren in de derde aflevering van ‘Double Trouble’

12 x behoorlijk slechte manieren in de derde aflevering van ‘Double Trouble’

© MTV

Zusjes Esmee en Sharon stonden overduidelijk niet op de eerste rij toen de goede manieren uitgedeeld werden. En dat levert uiteraard een mooi staaltje televisie op. Wij sommen voor jullie de twaalf onbeschaafde dieptepunten uit de derde aflevering van ‘Double Trouble’ op.

Als Nederlandse toeristen uitgenodigd worden om een hapje te gaan eten bij een Bulgaarse familie, vinden ze dat doorgaans bijzonder attent en vriendelijk. Esmee en Sharon blijven jammer genoeg zelfs wanneer ze ergens uitgenodigd worden hun kritische zelve… Ze kijken niet alleen op de vingers van hun kokende gastvrouwen, maar geven er dan ook nog eens in het Nederlands allerlei rake opmerkingen over.

Nou. Netjes kunnen we dat niet noemen, dames. Gaan paardrijden dan maar! Dat zal hen vast wat goedgeluimder maken… Toch?

Hm… Niet, dus. Onze zusjes zijn niet enkel negatief over Bulgaren en paardrijden, maar ook over elkaar. Zowel Sharon als Esmee hebben een bijzonder slank lijntje, maar toch wil Sharon meermaals benadrukken dat zij slanker is dan haar zus. Oké…

Onze dames worden pas écht blij wanneer blijkt dat ze de camping mogen verlaten om op hotel te gaan… Ze hadden namelijk de noodkredietkaart van MTV gevonden.

Nog even de spaghettisaus van enkele dagen geleden weggooien… in de bosjes.

En hun afwas doen in de campingwastafel… Maar wat is toch dat bruin ding dat erin ligt?

Yup, Sharon en Esmee deden zojuist hun afwas tussen de pipi en kaka. En nu: op naar het hotel! Nog even gepast afscheid nemen van de tenten.

Ze mogen dan nu wel vertoeven in een chique hotel op Sunny Beach, Sharon en Esmees oordeel over Bulgaren blijft ongewijzigd. Die Bulgaraanse mensen zijn dik, lelijk en ze stinken.

Tot volgende week in een ongetwijfeld opnieuw bijzonder positieve aflevering van ‘Double Trouble’!