https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body 10 zaken die je herkent als je het altijd koud hebt

10 zaken die je herkent als je het altijd koud hebt

Tag de grootste koukleumen in je vriendengroep.

Winter is coming… En dat heb je al gemerkt. Terwijl je vriendinnen nog rondlopen in een luchtig jeansvestje, loop jij al maandenlang rond in warme teddyjas. Brrr!

1. XL-sjaal

Vanaf het moment dat je 31 augustus doorstreept op je kalender, is het tijd om je sjaals weer boven te halen. Het lijkt alsof je vergroeid bent met het accessoire dat standaard als een gigantische navelstreng rond je hals zit gewikkeld.

2. Light my fire

Overal waar je komt, zoek je het plekje het dichtst bij de verwarming. Als je dat eenmaal hebt gevonden, ben je er niet meer weg te slaan. Moest je kunnen, je zou IN de chauffage kruipen.

3. Nightynight

‘s Avonds kruip je superdicht tegen je lief aan in bed, maar hij springt een meter in de lucht en vervloekt je om je koude handen en voeten. Tja, in goede én slechte dagen, dus dat moet-ie er maar bij nemen.

4. Warme chocolademelk

Je frisse wijntjes en koele gin-tonics maken plaats voor een nieuwe favo drink: de warme chocomelk. Graag met extra veel slagroom, een koekje én een scheutje Baileys, dankje!

5. Vakantie

De zomer is nog maar pas achter de rug, maar je denkt nu al volop na over waar je volgende zomervakantie naartoe zal gaan. Zon, zee, strand en bikini’s vullen je dagdromen, terwijl de eerste sneeuw zelfs nog moet vallen.

6. Grumpy

De temperatuur daalt, en ook je humeur bereikt een ongekend dieptepunt. Zon maakt je blij, maar sneeuw en koude zuigen de energie uit je lijf. #ihatewinter

7. Huismus

Je komt alleen buiten als het écht moet en bij voorkeur zo kort mogelijk. Leve winkelcentra, overdekte markten en andere indooractiviteiten!

8. Mummie

Twee topjes, een thermisch T-shirtje, twee pullen, een dikke jas én een sjaal. Je draagt zoveel laagjes over elkaar dat je lijkt op een mummie. Je stapt zelfs een beetje zoals dat wezen, want al die kleren over elkaar beperken je bewegingsvrijheid behoorlijk.

9. Warme douche

Je trekt je úren terug in de badkamer. Het liefst van al zou je gewoon een hele dag onder de warme waterstraal van je douche willen staan.

10. Smurf

Zelfs je huid protesteert tegen dit koude weer. Je lippen barsten en je handen lijken stilaan op die van een smurf. Auwtsch! Je standaarduitrusting in je handtas tijdens de winter is een goede lippenbalsem en een voedende handcrème.

Lees ook: