Home HOME Voetbalheld Dries Mertens en jeugdliefde Katrin Kerkhofs uit elkaar?

Voetbalheld Dries Mertens en jeugdliefde Katrin Kerkhofs uit elkaar?

Doelpunten op het veld zorgen voor problemen thuis...

Photo by Laurent Dubrule/Photonews
Sinds Dries Mertens (29) voor Napels speelt, kan zijn succes niet meer kapot. De Leuvense held is immers bekend voor zijn eindeloze doelpunten en zijn liefde voor jeugdvriendin Katrin Kerkhofs (28). Die toont hij na elk doelpunt door met zijn handen een hartje te vormen. Tot de hartjes op het veld verdwenen… 

Dries Mertens

Eeuwige jeugdliefde

Telkens wanneer Dries Mertens scoort (en dat gebeurt bijzonder vaak), toont hij zijn liefde voor zijn vrouw Katrin Kerkhofs door met zijn handen een hartje te vormen. De twee zijn immers al een eeuwigheid samen en zijn in juni 2015 getrouwd. Dat de liefde ervan af spatte, was duidelijk door zijn hartjes en haar liefdevolle tweets. 

Geen hartjes maar hondjes?

De traditionele hartjes blijven de laatste maand echter uit. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het koppel door een moeilijke periode. Terwijl Dries als een held wordt ontvangen in Napels, huurt zijn vrouw Katrin naar het schijnt een woonst in Leuven. De hartjes zijn tijdens de laatste wedstrijden vervangen door kusjes naar de camera en… het imiteren van een hond. Dat laatste begrijpen we nog steeds niet goed. 

Dries Mertens doet hond na

Een nieuwe focus?

Ook langs Katrins kant is het bijzonder stil geworden. Normaal gezien toont de 'fierste vrouw ter wereld' geregeld haar liefde voor Dries op alle sociale kanalen. In schril contrast met haar regelmatige berichten in het verleden, heeft ze nu al een maand niets meer over Dries gepost. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze gewoon druk bezig is met het ontwikkelen van haar tv-carrière.

Of het gerucht enige waarheid kent of niets dan gebakken lucht is, kunnen we niet bevestigen. Katrin noch Dries heeft al met de pers gesproken over hun mogelijke tijdelijke split. 

Bron: HLN

Meer over Dries en Kat:

Dries Mertens bezoekt zieke fan

Werd Kat Kerkhofs onterecht de overwinning ontnomen door Erik Van Looy?

VIDEO: Mevr. Mertens heeft het over 'Duivelse Vrouwen' én haar Dries

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.