Home HOME GENIAAL: alles gratis op je verjaardag?

GENIAAL: alles gratis op je verjaardag?

Hoeveel kan je eten?

Corbis
Deze held had een geniaal plan voor zijn verjaardag. Hij had zin in taart. Bij voorkeur gratis taart, liefst ook vergezeld door gratis frietjes, gratis bier en een gratis ijsje om af te sluiten. Alles gratis, is het mogelijk?

Kent, een beroemde YouTuberbesloot de test te doen. Hij deed zijn research en stelde een lijstje op van restaurants en cafés die hem iets gratis zouden geven. Hij ronselde een vriend en ging restaurant na restaurant en café na café af.

Kent Yoshimura

Meer dan een pintje 

Een volledig ontbijt plus donut om de dag te beginnen. Een paar gratis koffietjes en verjaardagsburgers, waarom niet? Maar waarom daar stoppen? In totaal kreeg Kent – OMG – 94,54 dollar aan gratis eten voorgeschoteld. Gekende favorieten zoals Starbucks (meerdere filialen!), Hooters en Krispy Kreme passeerden de revue.

Geniaal? We think so!

Helaas zijn de ketens in Amerika misschien vrijgeviger dan hier. Wij zijn al blij met het verjaardagspintje dat je hier krijgt (maar enkel als je de barman kent). Bekijk hieronder de video als je ook eens een gratis avontuur wil ondernemen op je volgende verjaardag. Wij wensen je alvast veel succes!

Bron: Refinery 29

LEES MEER

CUTE: Miley Cyrus wenst verloofde Liam Hemsworth een gelukkige verjaardag met ontroerende boodschap

VIDEO: hij denkt dat zijn pa z'n verjaardag vergeten is, tot hij in de koffer kijkt

ZIEN: Kobe Ilsen viert 34ste verjaardag met bekende vriendenkring

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.