Home Geen categorie Zangeres Sia (44) is voor de allereerste keer mama geworden

Zangeres Sia (44) is voor de allereerste keer mama geworden

Al liep ze de voorbije maanden niet rond met een bolle babybuik.

sia
© getty

De Australische zangeres Sia, die meestal verscholen zit achter een gigantische pruik, is voor de allereerste keer mama geworden. Het nieuws komt als een grote verrassing, want de zangeres was de afgelopen maanden niet zwanger.

Sia (44), bekend van grote hits zoals ‘Chandelier’, ‘Elastic Heart’ en ‘Unstoppable’, treedt steevast op met een grote pruik die haar volledige gezicht bedekt. De zangeres probeert de schijnwerpers zoveel als mogelijk te mijden, al weten de meesten ondertussen wel hoe de Australische eruitziet. Het was dan ook een grote shock toen bekendraakte dat ze onlangs voor de allereerste keer mama was geworden.

Adoptie

Die pruik bedekt dan wel haar gezicht, maar is zeker niet lang genoeg om ook een bolle babybuik te verbergen. Dat was ook helemaal niet nodig, want Sia was de afgelopen maanden niet zwanger. Ze koos ervoor om een kindje te adopteren. Dat nieuwtje verklapte ze in een interview met GQ over haar samenwerking met Diplo. ‘Ik adopteerde net een zoontje, ik heb geen tijd voor een relatie’, aldus Sia. Meer wilde de zangeres voorlopig niet kwijt over haar kleine spruit. We weten dus niet hoe oud hij is, hoe hij heet of hoe hij eruitziet.

Wat ze wél nog vertelde, is dat ze zich enorm aangetrokken voelt tot haar goede vriend en collega Diplo. ‘We proberen geen seks met elkaar te hebben omdat dat misschien onze professionele relatie om zeep zou kunnen helpen’, aldus Sia. ‘Ik stuurde hem een sms’je dat hij één van de vijf personen is waar ik me seksueel tot aangetrokken voel. Maar ik heb nu beslist om voor de rest van mijn leven single te blijven.’

Lees ook: