Home FASHION & BEAUTY Fashion ZIEN: Zeeman dropt nieuwe ‘fancollectie’ (en die zit boordevol it-items)

ZIEN: Zeeman dropt nieuwe ‘fancollectie’ (en die zit boordevol it-items)

Vooral de kanariegele minitas blijkt erg gegeerd te zijn!

© Zeeman

Vorige zomer kwam Zeeman voor het eerst met een hippe festivalcollectie op de proppen. Maar aangezien de hele festivalzomer dit jaar helaas in het water valt, doopt de Nederlandse textielketen die nu om tot een heuse fancollectie. Uiteraard volledig in de typische Zeeman-stijl én met een paar it-items waarvoor je normaal gezien flink wat geld moet neertellen.

Dat Zeemans eigen kledingcollectie vorig jaar een groot succes was, valt niet te betwisten. De budgetproof items waren toen in een mum van tijd uitverkocht, zowel online als in de winkels. Het was dus wel een beetje te verwachten dat de Nederlandse textielketen deze zomer opnieuw een soortgelijke collectie in de (virtuele) rekken zou leggen. Trendstukken staan daarbij deze keer helemaal centraal, want naast vissershoedjes en heuptasjes spotten we ook badslippers mét dikke sokken erin. Je kan zelfs in ware Zeeman-stijl naar het strand met een triangelbikini en een strandtas in regenboogkleuren.

De budgetproof it-bag

De fancollectie is grotendeels uniseks, wat maakt dat je je zoveelste corona-shopsessie dus niet hoeft te verantwoorden bij je lief. Al heeft de prijs daar deze keer niet veel mee te maken. Een T-shirt scoor je namelijk al voor € 3,99, een hoodie dan weer voor € 9,99. En dan hebben we het nog niet over die belachelijk goedkope it-bag gehad. Een kanariegeel minitasje à la Marc Jacobs waarop een gouden (!) Z prijkt. Je kan het tasje op maar liefst 3 verschillende manieren dragen: als clutch, als crossbody of als belt bag. Om je set compleet te maken, is er ook een bijpassende portemonnee en bankkaarthouder verkrijgbaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ziet er best stijlvol uit voor € 9,99, toch? En daar is Instagram het duidelijk eens mee, want de minitas is zo populair dat ie al helemaal uitverkocht is. Voorlopig kan je enkel nog kans maken op de tas via een winactie op het Facebookprofiel van Zeeman, maar er gonzen wel geruchten dat er een nieuwe lading zit aan te komen. Snel zijn is dan de boodschap, ladies!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: