Home FASHION & BEAUTY Beauty SMELL YA LATER: Zara en Jo Malone brengen samen een reeks van...

SMELL YA LATER: Zara en Jo Malone brengen samen een reeks van 8 geuren uit

Je shopt ze ook bij ons!

zara
© Kevin Laminto via Unsplash / Zara

Fan van de geuren van Jo Malone, maar vind je ze stiekem een beetje te duur? Dan heb je geluk, want het merk brengt in samenwerking met Zara een reeks van acht verschillende geuren uit. En het goede nieuws is dat ze niet alleen budgetproof zijn, maar dat je ze ook makkelijk bij ons kan shoppen. Kerstcadeautje, anyone?

Ongeveer een jaar geleden besloten Jo Malone en Zara om de handen in elkaar te slaan en nu kennen we eindelijk het resultaat van hun samenwerking. De twee merken brengen samen een reeks van acht geuren op de markt. De parfums, die uitgebracht worden onder de naam Zara Emotions, zijn vanaf nu beschikbaar.

Zara Emotions

De parfumflesjes zijn beschikbaar in een formaat van 90 ml en voor een flesje betaal je tussen de 25,95 en 29,25 euro. Wie niet kan kiezen tussen de verschillende geuren kan er trouwens voor kiezen om ze allemaal een keertje uit te proberen. Op de website van Zara is er namelijk ook een discovery set te koop. Deze bevat alle acht geuren, waarvan 4 ml per geurtje, en kost 15,95 euro.

Bovendien zal dit niet de enige samenwerking tussen de twee merken zijn. Zo zullen ze in 2020 en 2021 nog een collectie uitbrengen samen, maar wat die precies bevat, is voorlopig nog niet geweten.

Bekijk de collectie hier.

Nog meer beauty: