Home FASHION & BEAUTY ZALIG: deze magische bruisbal vertelt je of je in Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf...

ZALIG: deze magische bruisbal vertelt je of je in Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf of Ravenklauw thuishoort

Eindelijk een antwoord!

@britanny_bibliophile op Instagram
Hé, het is oké als je brief van Zweinstein nooit is aangekomen (die van ons is ook kwijtgeraakt in de post). Maar dat betekent niet dat je nooit te weten kan komen in welk huis je eigenlijk had moeten terechtkomen. Er is nu namelijk een zéér wijze bruisbal die je dat sneller kan vertellen dan dat je 'I solemnly swear that I'm up to no good' kan zeggen.

Zonder twijfels ons favoriete badproduct van 2016: deze magische bruisbal van Rebecca Lynn. De ‘Sorting Hat Bath Bomb’ vertelt je of je thuishoort in Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf of Ravenklauw. Het enige wat je hoeft te doen om dat mysterie te ontrafelen, is ‘m in je badwater mikken. Cool!

De magische bruisbal heeft een witte buitenkant met vier gekleurde strepen: rood voor Griffoendor, groen voor Zwadderich, geel voor Huffelpuf en blauw voor Ravenklauw. Als je de bruisbal in warm water laat vallen, komt je ware aard – en die van de bruisbal – naar buiten. En als je stiekem in Zwadderich hoort te zitten, dan ziet dat er ongeveer zo uit. We’re in love!

 

A video posted by Brittany (@brittany_bibliophile) on

Lees ook: