Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© www.sapphirestudiosdesign.com

Deze verlovingsringen zijn de droom van elke Potterhead

Ben jij een Harry Potter-fan in hart en nieren? Dan ga je gek worden bij het zien van deze verlovingsringen. Deze pareltjes zijn namelijk onder andere geïnspireerd op de Gouden Snaai. Bestond er nu maar een spreuk om geld te toveren...

Wij zijn fan van alles wat met de wereld van Harry Potter te maken heeft. Denk maar aan de boeken, de films... zelfs juwelen en make-up zijn niet veilig voor echte Potterheads. Nu kunnen we pas echt onze dedication tonen door deze op Harry Potter-geïnspireerde verlovingsringen (lief, lees je even mee?) op ons wenslijstje te zetten.

 

Put a ring on it

De ringen worden ontworpen door Sapphire Studios in Melbourne en zijn echt magisch mooi. Je kan ze zelfs customizen, want je kan kiezen uit verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld witgoud, zilver en roségoud (onze favoriet).
 

Voorlopig zijn er twee modellen: eentje geïnspireerd op de Gouden Snaai en een variant gebaseerd op de Relieken van de Dood. Het enige nadeel? Aan de ringen hangt een serieus prijskaartje vast. Je betaalt namelijk tussen de 489 euro en 1358 euro. Ach ja, je weet wat ze zeggen: op liefde staat geen leeftijd (en ook geen prijs).

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '